Τοπικές Ειδήσεις

Αποχαιρετιστήριο προς τον φίλο και σύντροφο Δημήτρη Κρεμαστινό

Φίλε Δημήτρη,

Έδωσες την μάχη για περισσότερες από 40 μέρες, είμαι σίγουρος πως γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνανε ότι καλύτερο μπορούσαν. Ξέρεις, όσοι είχαμε επικοινωνία μαζί σου έχουμε υποστεί ένα τεράστιο σοκ, διότι από την στάση σου όταν αυτή η πανδημία ήρθε στην Χώρα μας, καταλάβαμε ότι ήθελες να είσαι παρών και να την αντιμετωπίσεις. Να συμβάλλεις με τις γνώσεις και την στάση σου στην εξάλειψη της.

Όμως η πραγματικότητα είναι πως σήμερα θα πρέπει να σε αποχαιρετίσουμε. Να αποχαιρετήσουμε με θλίψη την φυσική σου παρουσία, αλλά όχι αυτά που συμβολίζεις.

Δεν είναι ότι στάθηκες δίπλα στον Ανδρέα μέχρι το Θάνατο του. Δεν είναι ότι η απουσία σου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην Επιστήμη, στην Παράταξη μας στο ΠΑ.ΣΟ.Κ , στην ιδιαίτερη πατρίδα μας τα Δωδεκάνησα που σε τίμησαν επί σειρά ετών.

Είναι πως όταν θα μνημονεύουμε Δωδεκανήσιους Πολιτικούς θα έχεις περίοπτη θέση, και αυτό δεν το κατακτά κανείς εύκολα, αυτό είναι μια μάχη ζωής και όσο παράδοξο και να ακούγεται αυτή την στιγμή, αυτή την μάχη Ζωής την κέρδισες.

Θα λείψεις σε όλους μας, ειδικά σε όσους είχαμε την τιμή να σε ζήσουμε από κοντά.

Προσωπικά νοιώθω ότι έχασα ένα στενό μου φίλο.

Βάιος

8 Μαΐου 2020

—————————-

Βάιος Καλοπήτας

Μέλος ΚΠΕ Κίνημα Αλλαγής και ΠΑΣΟΚ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου