Αθλητικά

Ποσειδώνιο Κύπελλο Καρπάθου 2018: Αφιερωμένο στον Γιώργο Πολίτη

Με ανακοίνωση στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ποσειδώνας Καρπάθου που θα είναι ο διοργανωτής του φετινού Ποσειδώνιου Κυπέλλου Καρπάθου, ενημέρωσε ότι η διοργάνωση θα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Πτέραρχου – Ιατρού Γιώργου Πολίτη.
Αναλυτικά:
«Ποσειδώνιο Κύπελλο Καρπάθου 2018
Εις μνήμη, ιατρού Γεωργίου Πολίτη
Ο Α.Σ. Καρπάθου Ποσειδώνας συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε το Ποσειδώνιο Κύπελλο Καρπάθου 2018 του οποίου τυγχάνει διοργανωτής, να αφιερωθεί στη μνήμη του αείμνηστου Πτεράρχου-Ιατρού Γεωργίου Πολίτη, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία του Μεσοχωρίου, της Καρπάθου και της Δωδεκανήσου.
Ο σύλλογός μας, αφιερώνει την ιστορικότερη αθλητική διοργάνωση του νησιού, ως ελάχιστο φόρο τιμής, στη μνήμη ενός ανθρώπου που αφιέρωσε την ζωή του, βοηθώντας κάθε ασθενή, κάθε Καρπάθιο με ανιδιοτέλεια, τιμώντας ως το τέλος της ζωής του, τόσο τον στρατιωτικό, όσο και τον ιατρικό του όρκο.
Θεωρούμε, ότι με τον τρόπο αυτό τιμάμε τον γιατρό, τον στρατιωτικό και τον άνθρωπο. Αιώνια σου η μνήμη γιατρέ, αδελφέ και φίλε, Γιώργο Πολίτη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου