Ειδήσεις

Προσωρινά κρατούμενοι οι τσιγγάνοι για τους πυροβολισμούς

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν χθες μετά την απολογία τους, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, οι Δ. Κ. του Ε. 37 ετών, Α. Κ. του Δ. 19 ετών και Γ. Κ. αγνώστου πατρός, 24 ετών, αθίγγανοι, που ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με ανταλλαγές πυροβολισμών στον καταυλισμό του Κορακόνερου.

Οι τρείς κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού κατά συρροή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία, αρνήθηκαν ότι είχαν συμμετοχή στα επεισόδια.
Η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου κάλεσε και εξέτασε ορισμένα από τα θύματα που τους αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα ως τους δράστες της εις βάρος τους επίθεσης.

Από την εξέταση αμφότερων προέκυψε ότι πρόκειται για «βεντέτα» μεταξύ δύο οικογενειών του καταυλισμού του Κορακόνερου που προκλήθηκε διότι ένας άνδρας από την οικογένεια των κατηγορούμενων εγκατέλειψε μια έγκυο γυναίκα 19 ετών από την οικογένεια των θυμάτων με αποτέλεσμα να υπάρξει αρχικώς ανταλλαγή ύβρεων μεταξύ τους και εν συνεχεία επίθεση με καραμπίνες!.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου