Τοπικές Ειδήσεις

Στέφανος Δράκος: «Τα Δωδεκάνησα ήταν, είναι και θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ Ελληνικά».

Ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, βρέθηκε σήμερα στις εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου. Παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση στην Κρεμαστή και παρευρέθηκε στη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Ρόδου. Αμέσως μετά προχώρησε στην κάτωθι:

«Σήμερα, τα Δωδεκάνησα και οι Δωδεκανήσιοι απανταχού της γης, εορτάζουμε την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στη μητέρα Ελλάδα.

Η 7η Μαρτίου, αποτέλεσε ημέρα ορόσημο για το Ελληνικό έθνος. Ήταν η ημέρα της δικαίωσης των ανεξάντλητων αγώνων και της έμπρακτης ανταμοιβής των θυσιών του Δωδεκανησιακού λαού, έπειτα από εκατοντάδες χρόνια σκλαβιάς.

Ο λαός της Δωδεκανήσου αγωνίστηκε κατά της ξένης επιβολής, όμως ποτέ δεν έπαψε να υψώνει το Ελληνικό φρόνημα στα Δωδεκάνησα.

Σήμερα, το μήνυμα της ανταμοιβής, της δικαίωσης, της ενωμένης και ισχυρής Ελλάδας, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Σήμερα, εβδομήντα ένα (71) χρόνια μετά,
οι Δωδεκανήσιοι, ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, τιμούν την Ελλάδα των αγώνων, της αυτοθυσίας, του ηρωισμού.

Σήμερα, εβδομήντα ένα (71) χρόνια μετά, στέλνουμε ένα ξεκάθαρο και αδιαπραγμάτευτο μήνυμα, τόσο προς την απερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όσο και προς τις όποιες χώρες επιβουλεύονται την Ελληνικότητα των νήσων του Αιγαίου. Τα Δωδεκάνησα ήταν, είναι και θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ Ελληνικά.

Χρόνια πολλά στις απανταχού Δωδεκανήσιες & Δωδεκανήσιους!

Με εκτίμηση,

Δρ. Στέφανος I. Δράκος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου