Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στη Σύμη και στη Νίσυρο στις 6 και 7.3.2018 με τον Π.τ.Δ. κ. Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αρχηγό τής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για τις επετειακές εκδηλώσεις τής Ενσωμάτωσης τής Δωδεκανήσου

Ζήτησε την έμπρακτη στήριξη τής Πολιτείας στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την ακριτική περιοχή μας και ενημέρωσε για τα προβλήματα τής Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα

Στη Σύμη και στη Νίσυρο στις 6 και 7.3.2018 αντίστοιχα παρέστη στις επετειακές εκδηλώσεις για την 70ή Επέτειο Ενσωμάτωσης τής Δωδεκανήσου ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

  • Στις 6.3.2018 στη Σύμη, παρουσία τού Αρχηγού τής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη παρέστη στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο τού νησιού, έγινε αυτοψία στις πληγείσες περιοχές από τις πρόσφατες πλημμύρες και στις εργασίες αποκατάστασης τής περιοχής και παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 70ή Επέτειο Ενσωμάτωσης τής Δωδεκανήσου.
  • Στις 7.3.2018 στη Νίσυρο, παρουσία τού Προέδρου τής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος με απόφαση τού Δημοτικού Συμβουλίου ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης τού νησιού και του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Σταθάκη, παρακολούθησε τις επετειακές εκδηλώσεις και περιόδευσε με τον Π.τ.Δ. κ. Προκόπη Παυλόπουλο στη Νίσυρο (ηφαίστειο, Πάλους, Νικειά, Μουσείο Νισύρου).

Στις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο τής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, τον Πρόεδρο τής Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκη, τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη, ο κ. Χ. Κόκκινος ζήτησε τη στήριξη τής ακριτικής περιοχής μας από την Πολιτεία, την εφαρμογή νησιωτικών πολιτικών και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των νησιωτών μας και ενημέρωσε για τα προβλήματα τής Δωδεκανήσου.

 

Τέλος, στο περιθώριο των εκδηλώσεων, είχε συνεργασία για θέματα Πολιτικής Προστασίας και άλλων αρμοδιοτήτων του με τους δημάρχους Σύμης κ. Ελευθέριο Παπακαλοδούκα και Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίο και μέλη των Δημοτικών τους Συμβουλίων.

 

  • Ο κ. Χ. Κόκκινος με την ιδιότητα τού μέλους τής Εθνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών τής Ε.Ε., αναχωρεί σήμερα 8.3.2018 για τη Σόφια, όπου θα συμμετάσχει σε συνέδριο που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (P.P.) με θέμα την Εκπαίδευση στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις 8 και 9.3.2018.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ