Τοπικές Ειδήσεις

Κατακυρώθηκε στην εταιρεία Διακομιχάλης Α.Ε. ο δημοτικός ξενώνας της Σύμης

5 εταιρείες συμμετείχαν χθες στην ανοικτή δημοπρασία που διενεργήθηκε στον Δήμο Σύμης για την μίσθωση του δημοτικού ξενώνα «ΝΗΡΕΥΣ».
Οπως έγραψε η «δημοκρατική» ενδιαφέρον εκδήλωσαν:
-Η εταιρεία περιορισμένης ευθύνης MJS – TS Investments Group CY LTD
-Η εταιρεία Symmetria west IKE ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
-Η εταιρεία Κάσος Κτηματική Τουριστική και Εμπορική ΑΕ με έδρα την Κάρπαθο.
-Η εταιρεία Υιοι Π. Κουγιού Μονοπρόσωπη ΙΚΕ
-Η εταιρεία Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Διακομιχάλης Α.Ε.
Το ακίνητο κατακυρώθηκε στην εταιρεία Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Διακομιχάλης Α.Ε. έναντι 220.000 ευρώ το έτος.
Ακολούθησε η εταιρεία Υιοι Π. Κουγιού Μονοπρόσωπη ΙΚΕ που προσέφερε 217.000 ευρώ και η εταιρεία Κάσος Κτηματική Τουριστική και Εμπορική ΑΕ με έδρα την Κάρπαθο που προσέφερε 216.000 ευρώ.
Το δημοτικό ακίνητο – ξενοδοχείο κατηγορίας 2* με την επωνυμία «ΝΗΡΕΥΣ» (πρώην δημοτικός ξενώνας Σύμης), έχει συνολικό εμβαδόν 1.684,19 τ.μ. και αποτελείται από ισόγειο, πρώτο όροφο και δεύτερο όροφο, συνολικής εγκεκριμένης δυναμικότητας 40 δωματίων και 78 κλινών, εστιατόριο και αναψυκτήριο – μπαρ, αυλή, στέρνα και περιβάλλοντα χώρο.
Κατώτατο όριο προσφοράς (μισθώματος) είχε οριστεί για το δημοπρατούμενο ακίνητο – ξενοδοχείο το ποσό των 72.000 € ετησίως.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου