Ειδήσεις

Επανέρχονται τα έντυπα βεβαίωσης για τους μαθητές – Το sms για τους γονείς

Από τη Δευτέρα 11/1 μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού θα πρέπει να έχουν ξανά μαζί τους το απαραίτητο έγγραφο για τη μετακίνησή τους από και προς το σχολείο και οι συνοδοί τους να στέλνουν το ανάλογο sms στο 13033.

Επιστρέφοντας στα θρανία, οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια έντυπη βεβαίωση μετακίνησης, την οποία μπορείτε να κατεβάστε ηλεκτρονικά και να την εκτυπώσετε από το forma.gov.gr.

Διαφορετική είναι η βεβαίωση για τον ανήλικο και τον ενήλικο μαθητή. Εδώ, μπορείτε να βρείτε τη βεβαίωση που αφορά στον ανήλικο. Ειδικά μάλιστα, αν τα παιδιά πηγαίνουν κι επιστρέφουν μόνα στο σχολείο με τα πόδια, θα πρέπει να έχουν τη βεβαίωση μαζί τους.

Ο ενήλικος γονέας, κηδεμόνας ή συνοδός που τα πηγαίνει ή/και τα φέρνει από το σχολείο, πρέπει να έχει στείλει SMS με τον αριθμό 4 στο 13033.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου