Το απόγευμα του Σαββάτου στο «Ροδίνι» έγινε η κοπή της πίτας του Α.Ο. Κολοσσός και της Γαλάζιας Ακαδημίας. Με την παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου, αρκετών Περιφερειακών και Δημοτικών συμβούλων και φυσικά της διοίκησης του Α.Ο. Κολοσσός και της Γαλάζιας Ακαδημίας των αθλητών και των αθλητριών, καθώς και πολλών γονέων έγινε η κοπή της πίτας από τον πατέρα Ευάγγελο. Μάλιστα υπήρχε παρουσία και από την Κ.Α.Ε. Κολοσσός, ενώ οι γονείς ανέλαβαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την οργάνωση της εκδήλωσης. Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμαρχος Ρόδου και ο πρόεδρος του Α.Ο. Κολοσσός Γιώργος Τσέλιος μίλησαν στην εκδήλωση, στην οποία τιμήθηκαν τα παιδιά που εισήχθησαν στα πανεπιστήμια το 2018. Πρόκειται για τα εξής παιδιά: Βέρα Κακά, Κατερίνα Κλωνάρη, Δούκισσα Μάχλη, Αργυρώ Ζώταλη, Δήμητρα Αντωναράκη, Δημήτρης Οθείτης, Γιώργος Χάρης, Βασίλης Κιούσης, Θοδωρής Γεωργαλλής και Αλέξης Γκίνης. Σε όλους δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο.
Επίσης έγινε ο απολογισμός του 2018, με τον Α.Ο. Κολοσσός να κατακτάει τα πρωταθλήματα και μίνι, έφτασε στον τελικό στα πρωταθλήματα παίδων και κορασίδων, ενώ συμμετείχε στα φάιναλ-φορ των γυναικών, των νεανίδων, των παμπαίδων και των παγκορασίδων. Η Γαλάζια Ακαδημία στην πρώτη της συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα κατέκτησε τον τίτλο στους παμπαίδες και συμμετείχε στα πρωταθλήματα ανδρών, εφήβων και παίδων. Ο Α.Ο. Κολοσσός και η Γαλάζια Ακαδημία ευχαριστούν θερμά τους παρακάτω χορηγούς για τη στήριξη και την προσφορά τους στην εκδήλωση της κοπής της πίτας:
*Ο Α.Ο. Κολοσσός ευχαριστεί θερμά τον προϊστάμενο στο ΚΕΚ Γεννηματάς κ. Κώστα Χατζηδάκη και όλους τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση.
*Το φλουρί βρήκαν ο Φίλιππος και ο Ερμής Τάτης, που κέρδισαν μία ετήσια συνδρομή από τον Α.Ο. Κολοσσός

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ