Αθλητικά

Κ.Ο.Ε.: Το μήνυμα Διαθεσόπουλου για την επιτυχία του Συνεδρίου

Το δικό του μήνυμα για την επιτυχία του 1ου Παγκόσμιου Διαδικτυακού Συνεδρίου Τεχνικής Κολύμβησης, που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. και της CMAS, σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του ΕΚΠΑ, περνάει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος Δημήτρης Διαθεσόπουλος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Την εποχή του κορωνοϊού, η επαφή με τα αθλήματά μας πρέπει να παραμείνει ζωντανή και μάλιστα είναι ακόμα πιο αναγκαία και απαραίτητη. Κι ένας τρόπος ιδιαίτερος για να γίνει αυτό είναι και το 1ο Παγκόσμιο Διαδικτυακό Συνέδριο Προπονητών Τεχνικής Κολύμβησης.
Μαθαίνω ότι έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία η συμμετοχή σε αυτό το συνέδριο και πως γνωρίζει απόλυτη οργανωτική επιτυχία. Συγχαρητήρια στους εμπνευστές και τους διοργανωτές, που, με την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. και της CMAS, φέρνουν αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Τεχνική Κολύμβηση είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα και υπάρχει μια άριστη σχέση με όλες τις χώρες – μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Η εμπειρία μας από τις πετυχημένες αγωνιστικές διοργανώσεις στη χώρα μας, έδωσαν το έναυσμα για την ανάληψη και αυτού του πρωτοποριακού εγχειρήματος.
Το συνέδριο αυτό δίνει τεράστια ώθηση στο άθλημα τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο».
Οι διοργανωτές του 1ου Παγκόσμιου Διαδικτυακού Συνεδρίου της Τεχνικής έδωσαν παράταση 24 ωρών στους συμμετέχοντες στην ειδική πλατφόρμα.
«Αυτό έγινε για δύο λόγους», μας λέει ο Αλέξανδρος Ξιάρχος:
«1. Εξαιτίας του covid-19 γίνεται πολλή τηλεργασία και τηλεκπαίδευση και δεν έχουν πρόσβαση όλη τη μέρα στους υπολογιστές τους οι εκπαιδευόμενοι. Και 2. Από την Παρασκευή βγήκε και το ερωτηματολόγιο του συνεδρίου, ώστε να πάρουμε ένα καλό “feedback” που θα είναι χρήσιμο για το μέλλον, διότι δεν σταματάμε σε αυτό το συνέδριο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου