ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανάκληση κερασόπιτας, μηλόπιτας και λεμονόπιτας από τον ΕΦΕΤ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΦΕΤ

Τη δια­κί­νη­ση συ­σκευα­σμέ­νων προ­ϊ­ό­ντων κε­ρα­σό­πι­τας, μη­λό­πι­τας και λε­μο­νό­πι­τας, που πα­ρου­σί­α­ζαν ανά­πτυ­ξη ευ­ρω­τί­α­σης (μού­χλα) στην επι­φά­νειά τους δια­πί­στω­σε ο Ενιαί­ος Φο­ρέ­ας Ελέγ­χου Τρο­φι­μων (ΕΦΕΤ) και συ­γκε­κρι­μέ­να η Πε­ρι­φε­ρεια­κή Διεύ­θυν­ση Ατ­τι­κής, στο πλαί­σιο διε­ρεύ­νη­σης κα­ταγ­γε­λιών.

Σύμ­φω­να με σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση, πρό­κει­ται για τα τρό­φι­μα «Trendy Κε­ρα­σό­πι­τα, Cherry pie», «Trendy Μη­λό­πι­τα, Apple pie» και «Trendy Λε­μο­νό­πι­τα, Lemon pie», σε συ­σκευα­σί­ες των 100 γρ. έκα­στο, που πα­ρα­σκευά­ζο­νται από την εται­ρεία ΕΒΓΑ ABEE και με ημε­ρο­μη­νί­ες ανά­λω­σης:

– Trendy Κε­ρα­σό­πι­τα (όλες οι ημε­ρο­μη­νί­ες από 23/11/2014 έως και 14 /3/2015).

– Trendy Μη­λό­πι­τα (όλες οι ημε­ρο­μη­νί­ες από 1/12/2014 έως και 20/2/2015).

– Trendy Λε­μο­νό­πι­τα (όλες οι ημε­ρο­μη­νί­ες από 7/12/2014 έως και 13/2/2015).

Ο ΕΦΕΤ απαί­τη­σε από την πα­ρα­σκευά­στρια εται­ρεία την άμεση ανά­κλη­ση/ από­συρ­ση των εν λόγω προ­ϊ­ό­ντων από την αγορά και ήδη βρί­σκο­νται σε εξέ­λι­ξη οι σχε­τι­κοί έλεγ­χοι. Πα­ράλ­λη­λα, καλεί τους κα­τα­να­λω­τές, οι οποί­οι έχουν προ­μη­θευ­τεί το ανω­τέ­ρω προ­ϊ­όν, να μην το κα­τα­να­λώ­σουν.

Πηγή: Kαθη­με­ρι­νή

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.