Αθλητικά

ΣΕΓΑΣ: Ξεκίνησε η μετεγγραφική περίοδος στον στίβο

Από την 1η Οκτωβρίου έχει ξεκινήσει η μετεγγραφική περίοδος για τα σωματεία του στίβου, με τον ΣΕΓΑΣ να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«Σε εξέλιξη βρίσκεται η μετεγγραφική περίοδος για τα σωματεία του στίβου, η οποία ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 του ίδιου μήνα.
Οι μετεγγραφές θα γίνουν με βάση τον ισχύοντα κανονισμό μετεγγραφών της Ομοσπονδίας, αφού οι αλλαγές που έχει ανακοινώσει η Πολιτεία και αφορούν στις μετεγγραφές στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, θα είναι σε ισχύ το 2022.
Οι σύλλογοι θα πρέπει να καταθέτουν το προβλεπόμενο παράβολο στον λογαριασμό του ΣΕΓΑΣ στην Εθνική Τράπεζα (IBAN: GR 96 0110 0760 0000 0764 7082 374), στην κατάθεση θα πρέπει να αναγράφεται το σωματείο που κάνει την κατάθεση, αλλά και το όνομα του αθλητή ή της αθλήτριας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου