Πολιτιστικά

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Α.με.Α. Επαρχίας Ρόδου με αφορμή την παράσταση “Ο κουρέας της Σεβίλλης”

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Α.με.Α. Επαρχίας Ρόδου , με την ολοκλήρωση των δύο καταπληκτικών παραστάσεων, << Ο κουρέας της Σεβίλλης>> , που παρουσιάστηκαν σε ένα κατάμεστο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου << Μελίνα Μερκούρη>> ,  το διήμερο 4 και 5 Σεπτεμβρίου,

Ευχαριστεί θερμά ,  την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου για την παραχώρηση του θεάτρου της Μεσαιωνικής Τάφρου, τους εργαζόμενους καθώς και όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν αφιλοκερδώς και μας παρείχαν πολύτιμη βοήθεια.

Ευχαριστεί θερμά  το Δήμο Ρόδου,  τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου ( Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), τους εργαζόμενους του ιδιαίτερα όμως ευχαριστεί  τον φίλο και αληθινό υποστηριχτή του Συλλόγου μας , τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του,  κύριο Αλέξανδρο Κολιάδη για τη στήριξη που μας παρείχε , με  τη παραχώρηση   στο Σύλλογο μας ,  της παράστασης αυτής  με σκοπό τα έσοδα να δοθούν στο Σύλλογο μας ,  για να ενισχυθεί οικονομικά, για να μπορέσει να συνεχίσει το δύσκολο έργο του,  και  να συνεχίσει τη προσπάθεια που κάνει,  να αποκτήσει  το πολυπόθητο ειδικά διαμορφωμένο όχημα μεταφοράς  α.με.α και όχι μόνο , που τόσο πολύ το έχει ανάγκη ,  που με αγώνα και καθημερινή προσπάθεια και  με τη στήριξη των αρμοδίων, ελπίζουμε σύντομα να γίνει  πραγματικότητα.

Ευχαριστεί θερμά την υπεύθυνη Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης και Εκτέλεσης Παραγωγής κυρία Ελένη Σμυρνιού, για την άψογη συνεργασία μας, και την ουσιαστική βοήθεια που  μας παρείχε.

Ευχαριστεί θερμά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τους εθελοντές Σαμαρείτες.

Προπάντων όμως , ευχαριστούμε τους εκατοντάδες κόσμου  που κατέκλυσαν  ασφυκτικά το θέατρο τις δύο όμορφες αυτές βραδιές και παρακολούθησε τη καταπληκτική αυτή  παράσταση , για την οικονομική  στήριξη που μας παρείχε με την αγορά του εισιτηρίου.

Σας ευχαριστούμε όλους .

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΩΝΙΑΔΑΚΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                          ΧΑΤΖΗΚΑΝΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου