Αθλητικά

Ιππασία: Και επίσημα ο Σαλονικιός στην Εθνική Ομάδα για το Βαλκανικό

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας επισημοποίησε την σύνθεση της Εθνικής Ομάδας που θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ιππικής αντοχής που θα διεξαχθεί στην Ρουμανία στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου .
Όπως αναμενόταν ο Παντελής Σαλονικιός πρωταθλητής Ελλάδος στην ιππική αντοχή για το 2017, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας.
Αναλυτικά:
«Προς τα Σωματεία – Μέλη της Ε.Ο.Ι.
Κύριοι,
Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Ι. κατά τη συνεδρίασή του, της 6.9.2017, μεταξύ των άλλων, συζήτησε και έλαβε αποφάσεις για τα εξής θέματα:
Α. Συγχαρητήρια στους Έλληνες αθλητές !!!
Το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στα Ευρωπαϊκά και Βαλκανικά Πρωταθλήματα 2017, στα ολυμπιακά αθλήματα της Υπερπήδησης Εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Ιδιαίτερα συγχαίρει τους αθλητές που διακρίθηκαν και κατέκτησαν μετάλλια για την Ελλάδα. Ιδιαίτερη μνεία στην πιο σημαντική επιτυχία και εξαιρετική διάκριση για την Ελληνική Ιππασία και την Ιππική Δεξιοτεχνία, αυτή της Θεοδώρας Λιβανού, η οποία με τον ίππο Winston κατέκτησε την 5η θέση σε σύνολο 80 αθλητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων 2017 στη Ολλανδία.
Β. Εθνική Ομάδα Ιππικής Αντοχής
Η τελική σύνθεση της Εθνικής Ομάδας Ιππικής Αντοχής που θα λάβει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2017 στη Ρουμανία, έχει ως εξής:
Ομάδα:
1. Σαλονικιός Παντελής – AMIR (IOΠΙ)
2. Mακρή Χρύσα – GOLDEN VALLEY (ΑΙΚ)
3. Μητώνα Γιαννούλα – APHRODITI (ΙΟΚΙΛ)
4. Μητώνας Δημήτριος – KOHEILAN SALAMON P (ΙΟΚΙΛ)
5. Τσαούσης Ιωάννης – SNOW WHITE (ΚΙΣ)
Ατομικό:
6. Τρικαλιώτη Ελένη – MORFEY (ΙΠΟΑ)
7. Δουλγέρης Δημήτριος – ΝΑΟΜΙ (ΙΟΠΙ)
Γ. «Τουρνουά Ανάπτυξης 2017»
Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την δημιουργία ενός νέου θεσμού, το ΄΄Τουρνουά Ανάπτυξης΄΄, με στόχο την περεταίρω ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της ιππασίας και την υποστήριξη των σωματείων της περιφέρειας. Πρόκειται για σειρά αγώνων που θα διεξαχθούν το χρονικό διάστημα από 1 Σεπτεμβρίου 2017 έως 15 Δεκεμβρίου 2017, σύμφωνα με τους κανονισμούς και τη Γενική Προκήρυξη της Υπερπήδησης Εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2017, τους Κτηνιατρικούς Κανονισμούς και τον Εθνικό Κανονισμό Ιππασίας, ως εξής:
Αγώνας Ημερομηνία Τόπος
1ος 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2017 Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας (Πελοπόννησος)
2ος 7 και 8 Οκτωβρίου 2017 Ιππικός Όμιλος Τριάθλου ΙΠΟΤΙΣ Βόλος (Θεσσαλία)
3ος 28 και 29 Οκτωβρίου 2017 Ιππικός Όμιλος Ρόδου « Ο Κάδμος» (Δωδεκάνησα)
4ος 25 και 26 Νοεμβρίου 2017 Ιππικός Όμιλος Ρεθύμνου (Κρήτη)
Η ΕΟΙ αποσκοπεί στη συμμετοχή των σωματείων – μελών της στο πρόγραμμα του Τουρνουά Ανάπτυξης, στη διάδοση και ανάπτυξη των ιππικών αθλημάτων στην περιφέρεια, την εκπαίδευση αθλητών και προπονητών, την εκπαίδευση και ενημέρωση παραγόντων ομίλων της περιφέρειας στη διοργάνωση αγώνων, την εκπαίδευση στελεχών αγώνων, την δυνατότητα συμμετοχής αθλητών της περιφέρειας σε επίσημους αγώνες χωρίς να μετακινηθούν από τον τόπο διαμονής τους, την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των Ομίλων, καθώς και την προβολή του αθλήματος της Ιππασίας. Χορηγός του Τουρνουά Ανάπτυξης 2017 είναι η εταιρεία TRM-Balaton Hellas.
Δ. Έγκριση ένταξης στην ΕΟΙ του σωματείου ΄΄Σίλβα Ιππικό Κέντρο΄΄
Το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε την ένταξη στην ΕΟΙ του σωματείου ΄΄Σίλβα Ιππικό Κέντρο΄΄ με έδρα την Κέρκυρα και το εντάσσει στην Περιφέρεια Βορείου Ελλάδος.
Η Γραμματεία της ΕΟΙ είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου