Το φινάλε του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross είχαμε την Κυριακή στον Πύργο, με τον εξ αναβολής αγώνα του Ιουλίου, που ήταν και ο τελευταίος για φέτος, με τον Φραγκίσκο Ζούνη να κατακτά για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τίτλο στην κατηγορία ΜΧ2Τ!

Στην κατηγορία ΜΧ2-ΜΧ2Τ είχαμε στο Α σκέλος τον Νίκο Λυρίου στην 4η θέση και τον Φραγκίσκο Ζούνη στην 5η. Στο Β σκέλος οι αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ ανέβασαν απόδοση και πήραν την 2η και 4η θέση ο Νίκος και ο Φραγκίσκος αντίστοιχα, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Νίκος Λυρίου οδηγούσε τον αγώνα.

Στην κατάταξη της ΜΧ2Τ ο Φραγκίσκος σημείωσε 2 νίκες, που του χάρισαν και τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στην κατηγορία ΜΧ2Τ.

Ο Νίκος Λυρίου κατέκτησε την 10η θέση στην κατηγορία ΜΧ1 και την 12η στην ΜΧ2 λόγω της συμμετοχής του στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος στην ΜΧ1 και στο δεύτερο μισό στην ΜΧ2.

Ο Φίλιππας Γιακουμάκης στην κατηγορία ΟΡΕΝ κατέκτησε την 4η και την 3η θέση στα δύο σκέλη και την 3η στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Ο Σταμάτης Λυρίου τελικά πήρε την 10η θέση στην κατηγορία ΟΡΕΝ λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε, ο οποίος δεν του έδωσε το δικαίωμα να αγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ο Άρης Τσαρνάς στην μεγάλη κατηγορία (ΜΧ1) τελικά πήρε την 5η θέση στο πρωτάθλημα, αφού δεν αγωνίστηκε στον Πύργο.

Νίκη για τον Κασάπη!

Με νίκη για τον Μάριο Κασάπη ολοκληρώθηκε ο 4ος αγώνας του Πρωταθλήματος MiniGP στην Θεσσαλονίκη. Ο Μάριος ήταν από την αρχή επικεφαλής του αγώνας και δεν έδωσε το δικαίωμα να τον αμφισβητήσει κανείς σε όλη την διάρκειά του, αντικρίζοντας πρώτος την καρό σημαία.

Αναλυτικά οι συμμετοχές των αθλητών του Ίκαρου ήταν:

MotoCross

Γιακουμάκης Φίλιππος-Αντώνιος #3, Κατηγορία ΟΡΕΝ, με ΚΤΜ SXF 350, με χορηγούς τους: RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK, ALETRAS GAMES

Ζούνης Φραγκίσκος #37, Κατηγορία MX2T, με YAMAHA YZ 125, με χορηγούς τους: GRC POWER FACTORY, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK

Λυρίου Νίκος #161, Κατηγορία MX2, με YAMAHA YZF 250, με χορηγούς τους: YAMAHA MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ, MB RACING.GR, ΜILONIDIS ΕΛΑΣΤΙΚΑ, HPRINT.GR, ZAMAGIAS MOTO, LYRIOU MOTO SHOP, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

MiniGP

Κασάπης Μάριος #21, Κατηγορία OPEN PIT BIKE, με MONSTER PRO 155, με χορηγούς τους: FASOULARIS MOTOTEC, ΚΑΣΑΠΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, RACETECH ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ