Έτοιμοι να προχωρήσουν στην μετεγγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας είναι οι άνθρωποι του Εθνικού Αρχίπολης.
Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του αμυντικού Γιώργου Κοτσίκου που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Μασάρων. Οι Αρχιπολενοί έχουν προχωρήσει πολύ τις επαφές με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει προκύψει προφορική συμφωνία και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί επίσημα η μετεγγραφή.
Παράλληλα η διοίκηση του Εθνικού, δουλεύει πάνω σε ακόμα δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχει ξεχωρίσει.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αθλητές που έχουν φορέσει την φανέλα του συλλόγου στο πρόσφατο παρελθόν, με τον πρώτο να αγωνίζεται σε ομάδα της Α’ Κατηγορίας την περασμένη σεζόν, ενώ ο δεύτερος είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Οι επαφές και με τους δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε εξέλιξη και εντός των ημερών αναμένονται τα νεότερα, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της «δσπορ» να αναφέρουν ότι πρόκειται για τους Νίκο Μπάρτζο και Κυριάκο Αλευρόπουλο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ