Ειδήσεις

Η Δήμαρχος Τήλου ευχαριστεί την ‘Ανοιχτή Αγκαλιά’

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ»

Η Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι κάτοικοι του Δήμου Τήλου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εθελοντική ομάδα των γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού της Ανοιχτής Αγκαλιάς για την προσφορά πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στους κατοίκους του νησιού μας κατά την επίσκεψή τους στο νησί στις 2 έως 5 Μαΐου.

Οι εθελοντές της ανοιχτής αγκαλιάς δημιουργούν για εμάς νησίδες αλληλεγγύης αλλά και αντίστασης που περιθάλπουν χιλιάδες πια ανασφάλιστους πολίτες αλλά και τους ασφαλισμένους πολίτες των απομακρυσμένων περιοχών. Αποτελούν ένα οργανωμένο δίκτυο πρωτοβάθμιας φροντίδας που παρέχει τις υπηρεσίες του εθελοντικά στους ακρίτες της χώρας, αντιμετωπίζοντάς τους όχι ως απόκληρους, αλλά ως ανθρώπους πάσχοντες, όπως οφείλει να κάνει δηλαδή κάθε πολιτισμένο κράτος.

Ευχαριστούμε θερμά, που όπως κάθε φορά, μας ανοίξατε την αγκαλιά σας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου