Ρεπορτάζ

Μέλος του Διεθνούς Οργανισμού IFITT από σήμερα η Dingo Marketing Team

Μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την Τεχνολογία του Internet και τον Τουρισμό (International Federation for IT and Travel & Tourism – IFITT) είναι πλέον η ροδίτικη εταιρία marketing & τεχνολογίας Dingo Marketing Team. H ταχέως αναπτυσσόμενη ροδίτικη εταιρία, με ήδη αρκετές διεθνείς διακρίσεις στο ενεργητικό της, έγινε δεκτή ως μέλος της παραπάνω Ομοσπονδίας, κατόπιν σχετικής έγκρισης.

Ο IFITT είναι ένας διεθνής οργανισμός με έντονη δραστηριότητα σε πολλές χώρες του κόσμου. Σκοπός του είναι η έρευνα και η μελέτη των εφαρμογών, των βέλτιστων πρακτικών αλλά και των μεθόδων ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών στη βιομηχανία του τουρισμού. Μέσα από το ερευνητικό έργο αλλά και την επιμόρφωση των μελών του ο IFITT προσδοκά να βελτιώσει το υφιστάμενο τουριστικό δυτικό μοντέλο, μέσω σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων.

 

Ο επικεφαλής της Dingo Marketing Team κ. Ραφαήλ Κουδούνης ανεφερε στη «δ»: «Ένα από τα πλεονεκτήματα του να είναι μια εταιρία μέλος του IFITT, είναι και η συμμετοχή σε think tanks αναφορικά με την τεχνολογία και τον τουρισμό. Η δυνατότητα ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων με διεθνώς διακεκριμένους επαγγελματίες είναι για εμάς μια πολύ σημαντική ευκαιρία.

Ο τουρισμός είναι μια τρομερά δυναμική αγορά, όπου η προσαρμογή στα νέα δεδομένα αποτελεί κριτήριο ανάπτυξης και βιωσιμότητας. Το να εξερευνούμε συνεχώς την αγορά και τις πρακτικές της, ειδικά στο ψηφιακό τουριστικό marketing, είναι για εμάς μια υποχρέωση. Πρώτοι ωφελούμενοι τέτοιων ενεργειών είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται να διαφοροποιηθούν λόγω του ότι αντιμετωπίζουν ισχυρές ανταγωνιστικές πιέσεις».

 

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Ιούλιο η Dingo Marketing Team απέσπασε ακόμα δύο διεθνείς διακρίσεις κατακτώντας 2 χρυσά βραβεία στα «Communicator Awards».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου