ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ε. Αδελφοσύνης: Με Λοΐζο και στην νέα σεζόν

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΕ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ

Με τον Ηλία Λοΐζο στην τεχνική της ηγεσία θα πορευ­τεί και στην αγω­νι­στική περίοδο 2018-2019 και το νέο πρω­τά­θλημα της Β’ Κατη­γο­ρίας η ομάδα της Α.Ε. Αδελ­φο­σύ­νης.

Η διοί­κηση του συλ­λό­γου έμεινε απόλυτα ικα­νο­ποι­η­μέ­νοι από την δουλειά του έμπει­ρου τεχνι­κού στην σεζόν που ολο­κλη­ρώ­θηκε, γι’ αυτό και επι­θυ­μία της ήταν να ανα­νε­ω­θεί η συνερ­γα­σία των δύο πλευρών.

Το βράδυ της Δευ­τέ­ρας οι άνθρω­ποι της Α.Ε. Αδελ­φο­σύ­νης συνα­ντή­θη­καν με τον Ηλία Λοΐζο και συμ­φώ­νη­σαν στην επέ­κταση της συνερ­γα­σίας τους με τον έμπειρο τεχνικό να οδηγεί τον σύλλογο και στην νέα αγω­νι­στική περίοδο.

Ήδη ο Ηλία Λοΐζος έχει έτοιμες τις ειση­γή­σεις του για το έμψυχο δυνα­μικό, που αφορούν στις ανα­νε­ώ­σεις των συμ­βο­λαίων των ποδο­σφαι­ρι­στών του υπάρ­χο­ντος ρόστερ, αλλά και τις θέσεις όπου η ομάδα χρειά­ζε­ται μετεγ­γρα­φική ενί­σχυση.

Εντός των ημερών θα παρα­δώ­σει την έκθεση του στην διοί­κηση, προ­κει­μέ­νου να αρχίζει η υλο­ποί­ηση του προ­γραμ­μα­τι­σμού.

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», στόχος της διοί­κη­σης και του έμπει­ρου τεχνι­κού είναι να δια­τη­ρεί όλος ο βασικός κορμός της περα­σμέ­νης σεζόν και να γίνουν μετεγ­γρα­φές νεαρών ποδο­σφαι­ρι­στών, έτσι ώστε να ανα­δεί­ξουν το ταλέντο τους μέσα από τις αγω­νι­στι­κές υπο­χρε­ώ­σεις της Α.Ε. Αδελ­φο­σύ­νης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.