ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταδίκη των ρατσιστικών επιθέσεων από τον Δήμο Λέρου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κόλλιας

Η Δη­μο­τι­κή Αρχή Λέρου κα­τα­δι­κά­ζει απε­ρί­φρα­στα τις  ρα­τσι­στι­κές επι­θέ­σεις αγνώ­στων δρα­στών ενα­ντί­ον προ­σφύ­γων και με­τα­να­στών, οι οποί­ες έλα­βαν χώρα τις τε­λευ­ταί­ες ημέ­ρες στο νησί μας.

Στα σπί­τια των κα­τοί­κων της Λέρου δεν υπάρ­χει χώρος για ξε­νο­φο­βία. Απε­να­ντί­ας, έχου­με δεί­ξει εμπρά­κτως εδώ και δε­κα­ε­τί­ες ότι οι αξίες του Λε­ρια­κού Λαού συ­μπε­ρι­λαμ­βά­νουν την αλ­λη­λεγ­γύη, την συ­νερ­γα­σία και την αγάπη προς τον συ­νάν­θρω­πο. Με αυτές τις αξίες πο­ρευό­μα­στε όλα τα χρό­νια, κα­τα­δι­κά­ζο­ντας τα με­μο­νω­μέ­να πε­ρι­στα­τι­κά ρα­τσι­στι­κής βίας απ’ όπου κι αν προ­έρ­χο­νται.

Καλώ τους δρά­στες που πραγ­μα­το­ποί­η­σαν τις άναν­δρες και ξε­νο­φο­βι­κές επι­θέ­σεις ενα­ντί­ον των προ­σφύ­γων να συ­νερ­γα­στούν άμεσα με τον Διοι­κη­τή και τα στε­λέ­χη του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Λέρου, ώστε να υπάρ­ξει επιεί­κεια στις προ­βλε­πό­με­νες από το νόμο ποι­νές.

Τέλος εφι­στώ την άμεση και διαρ­κή εγρή­γορ­ση της Πο­λι­τεί­ας, της οποί­ας χρέος είναι να προ­στα­τεύ­ει απο­τε­λε­σμα­τι­κά τόσο τους πρό­σφυ­γες όσο και τους μό­νι­μους κα­τοί­κους της Λέρου.

Ο ΔΗ­ΜΑΡ­ΧΟΣ ΛΕΡΟΥ

Κό­λιας Μι­χα­ήλ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.