Ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα εύχομαι ολόψυχα, το ανέσπερο φως της Ανάστασης και το μήνυμα της θυσίας του Θεανθρώπου να αγγίξουν τις καρδιές όλων μας ώστε με αλληλεγγύη, ομόνοια, κι ενότητα, να φέρουμε ξανά την ελπίδα, το χαμόγελο και την αισιοδοξία στους συνδημότες μας και την προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας.
Σήμερα η κοινωνία μας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, μας χρειάζεται όλους. Με παράδειγμα την αληθινή αγάπη του Χριστού προς τον άνθρωπο, στρέφουμε το βλέμμα στους συμπολίτες που μας χρειάζονται και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα για ομοψυχία και αλληλεγγύη.
Η νίκη της ζωής επί του θανάτου είναι μια σπουδαία στιγμή πίστης, που ζεσταίνει τις καρδιές μας και ανανεώνει το κουράγιο και την αισιοδοξία μας απέναντι σε κάθε πρόκληση.
Μπροστά στις δυσκολίες που βιώνουμε καθημερινά, το μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου, έρχεται να μας φέρει την ελπίδα και να μας απαλλάξει από τους φόβους μας.
Ας κρατήσουμε ζωντανό μας μέσα μας το μήνυμα της Αναστάσεως, όπως το Ανέσπερο Φως, για να φωτίζει το δρόμο μας και να οδηγεί τα βήματά μας.
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Στράτος Καρίκης
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ.Ρόδου

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ