Πολύ αυξημένα είναι και σήμερα τα κρούσματα του κοροναϊού στη χώρα μας, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τα πολύ αυστηρά μέτρα κατά του φονικού ιού που ανακοινώθηκαν την περασμένη Τετάρτη. Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.301 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις.
Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική βρίσκεται στην κορυφή της «μαύρης» λίστας με τα περισσότερα κρούσματα, αφού για μια ακόμα μέρα συγκεντρώνει πάνω από τα μισά της χώρας. Σταθερά στη δεύτερη θέση είναι η Θεσσαλονίκη, η οποία εδώ και δύο μέρες βρίσκεται στο «βαθύ κόκκινο».
Δείτε αναλυτικά:









Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.