Τοπικές Ειδήσεις

Υποψήφια με την παράταξη «Συμμαχία  Νοτίου Αιγαίου, η Λίτσα Ζανεττούλλη

Από την παράταξη «Συμμαχία  Νοτίου Αιγαίου» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 Η παράταξη «Συμμαχία  Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα της Στεργούλας (Λίτσας) Ζανεττούλλη.

Η Λίτσα Ζανεττούλλη με μακρά πορεία στην Αυτοδιοίκηση πήρε την απόφαση ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού, να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία της για την ανάπτυξη των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός καλωσόρισε την Λίτσα Ζανεττούλλη στην «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» δηλώνοντας: «Η Λίτσα Ζανεττούλλη αφιέρωσε τον εαυτό της στα κοινά, με μακρά θητεία στην Αυτοδιοίκηση. Ενεργός πολίτης με αυτοδιοικητική συνείδηση και διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, είναι από σήμερα μέλος της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου” ενώνοντας τις δυνάμεις της με τις δικές μας, για να βγάλουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από την Χειμερία Νάρκη και να την μετατρέψουμε σε Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών. Καλωσόρισες Λίτσα, καλή επιτυχία!».

Στο πολιτικό της μήνυμα η Στεργούλα (Λίτσα) Ζανεττούλλη αναφέρει:

«Στην Αυτοδιοίκηση δεν έχει για μένα τόσο μεγάλη αξία το τι λες, αλλά το τι ΚΑΝΕΙΣ για τους πολίτες»

Μετά από μία παρουσία 28 χρόνων στην Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού, το κάλεσμα του Μανώλη Γλυνού και των συνεργατών του με έκανε να συστρατευθώ για να προσφέρω αυτά που μπορώ με τις γνώσεις μου και τις εμπειρίες μου σε όλο το Νησιωτικό σύμπλεγμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τη Ρόδο ιδιαίτερα».

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στη Ρόδο και κατάγεται από το  Ασκληπιειό. Κόρη του αείμνηστου Οδοντιάτρου Μανόλη Ζανεττούλλη. Μεγάλωσε στον Αρχάγγελο όπου πέρασε και τα μαθητικά της χρόνια.

Σπούδασε στην  Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης  Πολιτικός Μηχανικός.

Εργάζεται στον Δήμο Ρόδου είναι εν ενεργεία Προϊσταμένη του Τμήματος Κτηριακών Έργων και Κοινόχρηστων Χώρων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών.

Επίσης εργάστηκε στο Δήμο Αφάντου ως Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και στέλεχος Τεχνικών Υπηρεσιών στον Δήμο Καισαριανής και στο Δήμο Ροδίων.

Διετέλεσε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής στο Περιφερειακό Τμήμα Δωδεκανήσου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και εκπροσώπησε το ΤΕΕ Δωδ/σου σε συμβούλια, επιτροπές και σε ομάδες εργασίας.

Επίσης διετέλεσε μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Προσωπικού ΟΤΑ Νομού Δωδ/σου με απόφαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου.

Είναι παντρεμένη με τον Ιατρό Παθολόγο Θεοδόση Μπακαρή και είναι μητέρα δύο παιδιών.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου