Για μία ακόμη φορά το Sheraton Rhodes Resort στηρίζει τον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου ως βασικός χορηγός φιλοξενίας. Παράλληλα, θα συμμετέχει στον αγώνα με πολυπληθή ομάδα. Το ξενοδοχείο Sheraton αγκαλιάζει την όλη προσπάθεια, αναγνωρίζοντας την εμβέλεια της εκδήλωσης, η οποία προβάλει τη Ρόδο με μοναδικό τρόπο.

Ο γενικός διευθυντής του Sheraton Rhodes Resort  κ. Μάρκος Τζαμάλης δήλωσε για την χορηγία φιλοξενίας: «Το ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort βρίσκεται ξανά δίπλα στην κορυφαία μαζική αθλητική διοργάνωση της Ρόδου. Ο Μαραθώνιος της Ρόδου επιδεικνύει το υψηλό επίπεδο των οργανωτικών ικανοτήτων του νησιού στο να φιλοξενεί διεθνείς διοργανώσεις και ταυτόχρονα προβάλει μοναδικά το υπέροχο πολιτιστικό τοπίο, μέσα στο οποίο πραγματοποιείται ο αγώνας. Εμείς, στο Sheraton Rhodes Resort, είμαστε περήφανοι να συμμετέχουμε σε αυτό το κορυφαίο γεγονός, τόσο ως χορηγοί και οικοδεσπότες, όσο και με την μεγάλη ομάδα των συνεργατών μας που κάθε χρόνο αγωνίζεται! Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις προετοιμασίες και ανυπομονούμε να απολαύσουμε ακόμη μία καταπληκτική διοργάνωση, που φέρνει τη Ρόδο ξανά στον χάρτη των παγκόσμιων αθλητικών γεγονότων».

Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Μαριέτα Παπαβασιλείου εκφράζει τις ευχαριστίες της για τη σημαντική αυτή υποστήριξη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε θερμά το Sheraton Rhodes Resort  που για μία ακόμη φορά στηρίζει τον Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους μας.  Ο Μαραθώνιος με τους παράλληλους αγώνες αποτελεί μία κορυφαία αθλητική εκδήλωση η οποία φέρνει τη Ρόδο στο επίκεντρου του παγκόσμιου αθλητικού ενδιαφέροντος και με την βοήθεια των χορηγών και υποστηρικτών γίνεται κάθε χρόνο όλο και καλύτερη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ