Πτήσεις προς τη Ρόδο, τη Σεβίλλη, την Καστεγιόν και την Κοπεγχάγη προσθέτει η Ryanair στο αεροδρόμιο Weeze το καλοκαίρι. Το εν λόγω αεροδρόμιο, λιγότερο γνωστό ως αεροδρόμιο Niederrhein, βρίσκεται στην περιοχή του Κάτω Ρήνου της Γερμανίας και χρησιμοποιείται από τη Ryanair.
Με τους 4 νέους προορισμούς, τα δρομολόγια αυξάνονται σε 10. Προκειμένου να διασφαλιστεί αυτή η ανάπτυξη, η Ryanair αυξάνei τη βάση τhς στο αεροδρόμιο του Κάτω Ρήνου κατά ένα αεροσκάφος σε πέντε αεροσκάφη.
Πηγή tornosnews.gr








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.