Ειδήσεις

Ομιλία του Βουλευτή Βασίλη Υψηλάντη στη Βουλή, για θέματα νησιωτικότητας

Με παρέμβασή του σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων, επί του σχεδίου νόμου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης, έθιξε τα προβλήματα νησιωτικότητας σχετικά με την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Ο Βουλευτής στην ομιλία του εξήρε την πρόβλεψη για την δυνατότητα προμήθειας κινητών μονάδων υγείας καθώς επίσης ανέφερε ότι στο νομοσχέδιο πρέπει να συμπεριληφθούν και πλωτές μονάδες υγείας. Αναφορικά με την τροπολογία σε σχέση με την απαλλαγή από τον φόρο ταξινόμησης και τελών δωρεών ασθενοφόρων κτλ. επεσήμανε ότι δυστυχώς η πρόβλεψη αυτή δεν δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα των ασθενοφόρων της Καρπάθου και για τον λόγο αυτό πρέπει το Υπουργείο Υγείας να εξετάσει κάθε δυνατή μέθοδο, προκειμένου να μην απαξιωθούν τα ασθενοφόρα, που προ ετών δωρίθηκαν στην Κάρπαθο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου