Πολιτιστικά

Λέσχη Lions Ρόδου- Εκθεση και βράβευση διακριθέντων έργων στον διαγωνισμό Ζωγραφικής «Αφίσα για την Ειρήνη»

Στα πλαίσια του Διεθνούς Διαγωνισμού Ζωγραφικής «Αφίσα για την Ειρήνη» , η Λέσχη Lions Ρόδου διοργανώνει το Σάββατο 6 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στη Νέα Πτέρυγα του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης την έκθεση και την τελετή βράβευσης των διακριθέντων έργων.

Στον διαγωνισμό, που έχει την επίσημη έγκριση του Υ.ΠΑΙ.Θ., συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες από τα Γυμνάσια του Νησιού μας καθώς και από το Γυμνάσιο Καστελλορίζου. Τα παιδιά κλήθηκαν να αποτυπώσουν το όραμά τους για έναν πιο ειρηνικό κόσμο με βάση το φετινό θέμα του Διαγωνισμού που ήταν «Είμαστε όλοι ενωμένοι» .

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν 10 έργα στα οποία θα δοθούν δώρα χορηγία από τη Faber Castel , και δώρο-επιταγές προσφορά των ξενοδοχείων Park, Plaza και Semiramis

Το πρώτο έργο θα εκπροσωπήσει τη Λέσχη Lions Ρόδου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό από όπου θα προκύψει το έργο που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Διεθνή Διαγωνισμό, με έπαθλο 5000$ για το πρώτο έργο, τα έξοδα μετάβασης του παιδιού στην Αμερική για την βράβευσή του στην έδρα του Ο.Η.Ε και 500$ για τα επόμενα 23 έργα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου