• Στην Εθνική Ομάδα Πίστας Νέων και Εφήβων κλήθηκε ο νεαρός ποδηλάτης, ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Ιταλία

Ακόμα μία διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Νίκος Δράκος.
Ο ταλαντούχος ποδηλάτης του Διαγόρα, κατέκτησε την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας Όμνιουμ που διεξήχθη το Σάββατο στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας, δείχνοντας σε ακόμα έναν αγώνα ότι το μέλλον του ανήκει.
Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Δράκος θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίστας που θα γίνει από τις 8 έως τις 13 Οκτωβρίου στην Φιορεντζουόλα της Ιταλίας, καθώς κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό στην Εθνική Ομάδα Πίστας Νέων και Εφήβων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο «γηραιός» προς ενημέρωση:
Την τέταρτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας ‘’Όμνιουμ’’ στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο, κατέκτησε το Σάββατο ο έφηβος πρωταθλητής του Γ.Σ. Διαγόρας Νίκος Δράκος!
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Δράκος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αντιμετωπίζοντας μάλιστα τον έμπειρο και πρωταθλητή Ελλάδας Χρήστο Βολικάκη.
Η πρώτη εξάδα του αγωνίσματος στην κατηγορία Ανδρών, ήταν:
1. Βολικάκης Χρήστος (ΠΟ Βόλος) 157 β.
2. Βολικάκης Ζαφείρης (ΠΟ Βόλος) 143
3. Χριστάκος Δημήτρης (ΑΣ Άλφα Καλλιθέας) 133
4. Δράκος Νικόλαος (ΓΣ Διαγόρας) 107
5. Γιαννούτσος Μιλτιάδης (ΠΟ Πατρών) 88
6. Κορτσιδάκης Μιχάλης (ΠΟ Χανίων Τάλως) 86
Στην Ιταλία ο Δράκος
Με την Εθνική Ομάδα Πίστας Νέων και Εφήβων αναχωρεί για την Ιταλία ο Νίκος Δράκος.
Ο ‘’κυανέρυθρος’’ ποδηλάτης θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα από τις 8 έως και τις 13 Οκτωβρίου στη Φιορεντζουόλα.
Η κλήση του στην Εθνική ομάδα είναι η επιβράβευσή του από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της κατηγορίας του. Παράλληλα, ο Νίκος Δράκος συνεχίζει μια πολυετή παράδοση, να καλούνται αθλητές του ‘’γηραιού’’ στις Εθνικές Ομάδες ποδηλασίας
Η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας τον συγχαίρει και του εύχεται καλή επιτυχία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ