Νέα φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα δώσει σήμερα ο Φοίβος Κρεμαστής. Το συγκρότημα του Σάββα Ορφανίδη θα φιλοξενηθεί στις 17:15 στο γήπεδο της Ψίνθου από την τοπική Δόξα, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει την ευκαιρία να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.
Όπως όλα δείχνουν ο Ορφανίδης θα μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, συμπεριλαμβανομένων των Τόλη Παϊζάνου και Γιάννη Στεφανίδη που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και από χθες επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Εκτός πλάνων παραμένουν οι Τάσος Φτάκλας και Δημήτρης Πανταζόπουλος που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και συνεχίζουν τις θεραπείες.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, οι Κρεμαστενοί επέστρεψαν χθες σε κανονικούς ρυθμούς έπειτα από το ρεπό της Κυριακής, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Μετά το τέλος της σημερινής φιλικής αναμέτρησης, ο Σάββας Ορφανίδης θα αποφασίσει να γίνει προπόνηση την Τετάρτη.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι το Σάββατο ο Φοίβος αντιμετώπισε στο γήπεδο Κρεμαστής τον Κλεόβουλο, επικρατώντας με σκορ 5-2, με τους ποδοσφαιριστές να ικανοποιούν τον Ορφανίδη με την αγωνιστική τους εικόνα.
Ο σύλλογος έδειξε σε ακόμα μία φιλική αναμέτρηση ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ