Με γήπεδα γεμάτα από παιδιά και το προπονητικό team σε πλήρη δράση ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης γιόρτασε το κλείσιμο άλλης μιας εκπαιδευτικής περιόδου στο Κορακόνερο την Πέμπτη 30 Ιουλίου στις 18.00. Όλα τα παιδιά τιμήθηκαν για τις προσπάθειες τους με αναμνηστικό δίπλωμα.

Οι προπονητές του ομίλου πάντα δίπλα στα παιδιά ενθάρρυναν μικρά και μεγάλα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό αποδεικνύοντας την επαγγελματική αρτιότητα τους για άλλη μια φορά.

Ανταποκρινόμενοι επίσης στις επιταγές της εποχής αλλά και δείχνοντας την οργάνωση και την διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις ένα ερωτηματολόγιο δόθηκε στους γονείς προκειμένου να αξιολογήσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες από τον όμιλο τις εγκαταστάσεις και τους προπονητές.

Για πρώτη φορά επίσης ο όμιλος θα συνεχίσει τα μαθήματα για όσους το επιθυμούν και τον Αύγουστο ενώ η προσθήκη νέου έμπειρου προπονητή από την Αθήνα έρχεται να ενισχύσει το ήδη υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στα παιδιά σε Κορακόνερο και Έλλη.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το τένις είναι από τα πιο ταχέως αναπτυσσόμενα αθλήματα, στην Ρόδο και καθημερινά παιδιά και ενήλικες ψάχνουν και βρίσκουν στο τένις την αθλητική δραστηριότητα που τους ταιριάζει.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ