ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι αριθμοί και η… παράδοση!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Παι­χνίδι με ξεχω­ρι­στό ενδια­φέ­ρον στην προ­σπά­θεια των δύο ομάδων πριν τα πλέι οφ, θα γίνει αύριο στη Ρόδο όπου ο Κολοσ­σός, θα υπο­δε­χθεί τον Κ.Α.Ο. Δράμας. Σε σύνολο επτά αγώνων ανε­ξαρ­τή­τως έδρας για την Basket League οι Ροδίτες μετρούν πέντε νίκες. Δύο από αυτές τις σημεί­ω­σαν στα τρία παι­χνί­δια στο «Βενε­τό­κλειο». Είναι πάντως χαρα­κτη­ρι­στικό ότι και τα επτά παι­χνί­δια τους κρί­θη­καν με μονο­ψή­φιες δια­φο­ρές.

ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

*Με τέσ­σε­ρις πόντους ο Αγγελος Τσάμης θα φτάσει τους 1.400 με τη φανέλα του Κολοσ­σού H Hotels στην κατη­γο­ρία.

*Πέντε πόντους χρειά­ζε­ται ο Τέιλορ Σμιθ για να συμπλη­ρώ­σει 400.

*Με μία τάπα ο Τζαμέλ Χάγκινς θα φτάσει τις 28 και θα γίνει ο 3ος μπλοκέρ στην ιστορία της ομάδας στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ξεπερ­νώ­ντας τον Τρέβορ Μπράιαντ.

*Με τέσσερα εύστοχα τρί­πο­ντα ο Μανόλης Παπα­μα­κά­ριος θα φτάσει τα 500 στην κατη­γο­ρία ενώ με πέντε θα φτάσει στην 6η θέση της σχε­τι­κής λίστας τον Μίλαν Τόμιτς.

*Τρεις πόντους χρειά­ζε­ται ο Γκι Μαρκ Μισέλ για να φτάσει τους 456 με τον Κ.Α.Ο.Δ. και να γίνει ο 4ος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας στην κατη­γο­ρία προ­σπερ­νώ­ντας τον Κώστα Κακα­ρούδη.

* Ενα τρί­πο­ντο απέχει από τα 300 ο Δημή­τρης Τσαλ­δά­ρης.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΣΕΖΟΝ ΣΚΟΡ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

2011-2012 77-73 Τσάμης 19, Χαρίσης 10 – Χαρα­λα­μπί­δης 23, Φλά­ου­ερς 11

2012-2013 82-76 Καλα­μπό­κης 23, Χάτεν 22 – Μισέλ & Κακα­ρού­δης 13

2013-2014 70-76 Παπα­ντω­νίου & Σμιθ 13 – Μπράουν 27, Μπάβ­τσιτς 25

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.