Ειδήσεις

Κικίλιας προς τις ιδιωτικές κλινικές της χώρας: “Στείλτε τις διαθέσιμες κλίνες ΜΕΘ μέχρι τις 20:00”

Κατ’ επείγον έγγραφο απέστειλε το υπουργείο Υγείας προς τις ιδιωτικές κλινικές που τους ζητά καταγραφή κλινών ΜΕΘ. Η πίεση που ασκείται στα δημόσια νοσοκομεία του ιδίως Λεκανοπέδιου είναι τόσο μεγάλη, που το υπ. Υγείας δίνει διορίες στις ιδωτικές κλινικές μέχρι τις 20:00.

Στο έγγραφο που απέστειλε το υπουργείο Υγείας και δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα το TheTOC, αναφέρονται τα εξής:

“Λόγω των έκτακτων και επιτακτικών αναγκών που έχουν δημιουργηθεί από την εξάπλωση του Covid-19 και προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα η χώρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε στις ιδιωτικές κλινικές-μέλη σας τους επισυναπτόμενους πίνακες (2).

Περαιτέρω, παρακαλούμε τα μέλη σας να αποστείλουν τους συμπληρωμένους πίνακες απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση secretary.gen-sec@moh.gov.grσήμερα μέχρι τις 20:00 μμ. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας”.

Δείτε το έγγραφο και τον πίνακα που θα πρέπει να συμπληρώσουν οι ιδιωτικές κλινικές.

Επίταξη ΜΕΘ
Επίταξη ΜΕΘ

Πηγή: thetoc.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου