Αθλητικά

Συνέχεια στα δωρεάν σεμινάρια

Μεγάλη ήταν η προσέλευση στο πρώτο Αεροπορικό Σεμινάριο της προηγούμενης εβδομάδας που διοργάνωσε η Αερολέσχη Ρόδου. Οι εκπαιδευτές της Αερολέσχης υποδέχθηκαν τις φίλες και τους φίλους της αεροπορίας που προσήλθαν μαζικά και με μεγάλο ενθουσιασμό σε αυτό το ανοιχτό κάλεσμα του συλλόγου.

Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, στην αίθουσα της Αερολέσχης στο αεροδρόμιο Διαγόρας. ( Νέο κτίριο, 1ος όροφος), σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και επιμόρφωσης όλων των μελών της λέσχης και γενικά όσων ενδιαφέρονται για την αεροπορία στην Ρόδο.

Τα σεμινάρια είναι εντελώς δωρεάν, θα έχουν διάρκεια περίπου δύο ωρών και κάθε φορά διαφορετικό αντικείμενο αλλά πάντα σχετικό με την αεροπορία. Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο κ. Διονύσης Κάτσας και για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6934593423.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου