Αθλητικά

Δευτέρα η Γενική Συνέλευση

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, ενημέρωσε ότι την προσεχή Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου, στα γραφεία του, θα διεξαχθεί η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:
« Σύγκλιση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης με βάση της από 29/17.12.2014 απόφαση του Δ.Σ. και σύμφωνα με το άρθρο 15,16,17 του καταστατικού.
Όλα τα μέλη μας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στα γραφεία μας ( Ζαχ. Παπαζαχαρίου 4), την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19:30 με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Α) Εκλογή προέδρου και γραμματέα Γ.Σ.
Β) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός 2014.
Γ) Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.
Δ) Προτάσεις- διάφορα.
Η Τακτική Γενική Συνέλευση θεωρείται σε απαρτία όταν παρίστανται περισσότερα από τα μισά ταμειακώς εντάξει μέλη. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα, Τρίτη 10/2/2015 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο χωρίς νέα πρόσκληση και θα θεωρηθεί σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου