Αθλητικά

Ποδηλατικός Όμιλο Κω: «Πετυχημένος ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας»

Το σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου διεξήχθη στην Κω ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας, ο οποίος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω που ήταν ο διοργανωτής να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με επιτυχία διεξήχθη ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας, ενταγμένος στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, με την συμμετοχή των τριών συλλόγων της Κω όπως και συλλόγων από την Ρόδο (Ανταίος, Έλαφος, Ιβίσκος, Άθλος) και την Αθήνα (Πόρτο Λεόνε, Πήγασος Κυψέλης, Π.Ο Βέλος). Πάνω από 100 αθλητές αγωνίστηκαν στην ορεινή διαδρομή του δάσους της Τσουκαλαριάς και στην τεχνική διαδρομή μέσα στα στενά και τα σκαλοπάτια της πόλης.
Με επιτυχή εφαρμογή των μέτρων απόστασης, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α., παρακολουθήσαμε τους τελευταίους αγώνες του συλλόγου για το 2020 σε μία χρονιά δύσκολη και απρόβλεπτη, όπως και “προβλέπεται” να είναι και την ερχόμενη χρονιά.
Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές λάμπρυναν τους αγώνες με αγωνιστική διάθεση, πολύ καλή τεχνική και παρακολουθήσαμε κόντρες στις διαδρομές που αγωνίστηκαν τις τελευταίες δύο χρονιές παγκόσμιοι πρωταθλητές, ελίτ αθλητές από όλο τον κόσμο.
Με την βοήθεια εθελοντών και επιχειρηματιών της Κω, τους ανθρώπους του συλλόγου και φίλους του αθλήματος, διοργανώσαμε σε ένα καλό επίπεδο δύο δύσκολους αγώνες με πολύ κόσμο στις διαδρομές και την βοήθεια της Αστυνομίας σε κάθε εκδήλωση μας.
Χωρίς την βοήθεια εθελοντών και των επιχειρηματιών δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση οποιασδήποτε εκδήλωσης του συλλόγου μας, η εξέλιξη και το αποτέλεσμα που φέρνουμε δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την συνεχή στήριξή τους.
Ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη υποστήριξη τους:
Τον μεγάλο χορηγό του αγώνα Στράτο Σερνικό για την πολυεπίπεδη υποστήριξη του.
Τα στελέχη του ΔΟΠΑΒΣ για την βοήθεια τους στον συντονισμό της διοργάνωσης.
Την Αστυνομία για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν στην ασφάλεια της διοργάνωσης.
Το ΕΚΑΒ για την ετοιμότητα και την υποστήριξη.
Την ενορία Αγίου Αθανασίου για την παραχώρηση των εξ/κων χώρων της εκκλησίας
Τον γιατρό του αγώνα Παύλο Κουζούκα.
Attica Group – Blue Star Ferries.
Σβύνου Κωνσταντίνα – ξενοδοχείο “Μαριτίνα”.
Σταματάκη Θάνο – Εμπορεία
Αφοί Σταμόγλου – ποδήλατα
Οικ. Κακίβελη – ποδήλατα
Μότο Φεσσάρας – ενοικ. ποδηλάτων.
Μπίλλης Αντώνης – ενοικ. ποδηλάτων.
Γιαουρδήμο Βασίλη – Active&Healthy.
Ντρίτση Αντώνη – Skipper cafe.
Ελπίζουμε σε καλύτερες διοργανώσεις στο νησί μας γιατί αποτελούν μοχλό ανάπτυξης του αθλήματος με αποτελέσματα τόσο στην κοινωνία μας, όσο και στον τουρισμό».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου