ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μικτές Δωδεκανήσου: Στον 13ο όμιλο η Δωδεκάνησος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ (3)

Ανα­κοι­νώ­θηκε από την ΕΠΟ η προ­κή­ρυξη του Πανελ­λη­νίου Πρω­τα­θλή­μα­τος προ­ε­πι­λο­γής Εθνικών Ομάδων για την αγω­νι­στική περίοδο 2018-2019.

Οι Μικτές Ομάδες της Δωδε­κα­νή­σου τοπο­θε­τή­θη­καν και πάλι στον 13ο όμιλο και θα αντι­με­τω­πί­σουν τις ομάδες Νέων και Παίδων από τις αντί­στοι­χες ΕΠΣ Κυκλά­δων, Χίου, Σάμου και Λέσβου, με στόχο την πρό­κριση στην επόμενη φάση της διορ­γά­νω­σης.

Ανα­λυ­τικά το σημείο της προ­κή­ρυ­ξης που ανα­φέ­ρε­ται στους ομίλους:

«… 13ος όμιλος: Δωδε­κά­νησα, Κυκλά­δες, Λέσβος, Σάμος, Χίος.

Οι αγώνες της 1ης φάσης για κάθε όμιλο θα προ­κύ­ψουν από κλήρωση που θα διε­νερ­γη­θεί. Θα είναι διπλοί για τους δώδεκα ομίλους, και μονοί για τον 13ο όμιλο (Νήσων), όπου θα διε­ξα­χθούν υπό μορφή τουρ­νουά. Στη 2 η φάση θα προ­κρι­θούν οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου σύνολο είκοσι έξι ομάδες.

5.3. Οι είκοσι έξι ομάδες που θα προ­κρι­θούν στην 2η φάση θα χωρι­στούν σε δύο ζώνες Βορράς και Νότος με γεω­γρα­φικά κρι­τή­ρια ως εξής: Η ζώνη του Βορρά θα περι­λαμ­βά­νει τους 1ο , 2ο , 3ο , 4ο , 5ο και 6ο ομίλους, ενώ η ζώνη το Νότου θα περι­λαμ­βά­νει τους 7ο , 8ο , 9ο ,10ο και 11ο ομίλους. Οι δύο ομάδες που θα έχουν προ­κρι­θεί από την 1η Φάση στους 12ο και 13ο ομίλους, θα προ­κρι­θούν στη 3η φάση της διορ­γά­νω­σης άνευ αγώνων».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.