Ρεπορτάζ

Δύο υποθέσεις βιασμών ενώπιον του Μικτού Ορκωτού

Δύο υποθέσεις βιασμών θα απασχολήσουν το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου.
Στην πρώτη, κατηγορούμενος είναι ένας Αλβανός, που φέρεται ότι την 14η Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 03.30 πλησίον του καταστήματος “tony ‘ s cuisine” επιτέθηκε σε μια Αγγλίδα κι αφού έσφιξε με τα χέρια του το σώμα της, την έσπρωξε σε μία γωνία και άρχισε να τη χαϊδεύει σε ολόκληρο το σώμα και στο στήθος.
Ακολούθως προσπάθησε να της αφαιρέσει τα ρούχα με σκοπό την επίτευξη εξώγαμης συνουσίας και την ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του, παρά τη θέλησή της.
Η πράξη του όμως δεν ολοκληρώθηκε διότι η Αγγλίδα κατάφερε, μετά από πάλη, να του ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια, φοβούμενος δε να μη γίνει αντιληπτός, τράπηκε σε φυγή.
Ο ίδιος την 19η Σεπτεμβρίου 2013 και περί ώρα 04.00 πλησίον του μπαρ «cross roads» επιτέθηκε σε άλλη Αγγλίδα. Βγάζοντας έξω από το παντελόνι του το γεννητικό του μόριο φέρεται να την άρπαξε από το λαιμό ακινητοποιώντας την, να την έσπρωξε σε ένα τοίχο και να κατέβασε τη φούστα της με σκοπό την επίτευξη εξώγαμης συνουσίας. Η πράξη του όμως δεν ολοκληρώθηκε, διότι η Αγγλίδα κατάφερε να του ξεφύγει.

Στην δεύτερη υπόθεση κατηγορούμενος είναι ένας Αγγλος, που φέρεται στην Κω, την 30η Οκτωβρίου 2013, αφού τράβηξε ομοεθνή του με τη βία στο δωμάτιό του, απαίτησε να βγάλει τα ρούχα της και να έρθουν σε συνουσία χωρίς τη συναίνεσή της.
Η κοπέλα αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει, βγαίνοντας από το δωμάτιο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου