ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε μη εκλόγιμη θέση ο Αλέξης Μητρόπουλος

news room 1 λεπτό ανάγνωση
μητροπουλος

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανα­κοί­νωσε ότι «η Επι­τροπή συγκρό­τη­σης των ψηφο­δελ­τίων των εκλογών της 20ης Σεπτέμ­βρη μετά από 2 συνε­δριά­σεις, απο­φά­σισε να ειση­γη­θεί στην Κ.Ε. να μην συμπε­ρι­λη­φθεί σε εκλό­γιμη θέση στο ψηφο­δέλ­τιο Αττικής ο Αλέξης Μητρό­που­λος».

Και ότι : «Μέχρι την πλήρη εκκα­θά­ριση όσων θεμάτων βρί­σκο­νται σε εκκρε­μό­τητα και τον αφορούν, η εισή­γηση προς την Κ.Ε. περι­λαμ­βά­νει την δυνα­τό­τητα να τοπο­θε­τη­θεί στην τελευ­ταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επι­θυ­μεί.»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.