Ειδήσεις

Mια “Ανοιχτή Αγκαλιά” για την Κάρπαθο και Κάσο

Κοντά στους κατοίκους της Καρπάθου και Κάσου θα βρεθούν οι εθελοντές γιατροί και νοσηλευτές της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», με τη σύμπραξη του ΓΕΝ/ΓΕΕΘΑ από 07 έως 14/09/2014.

Το κλιμάκιο των γιατρών και νοσηλευτών των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» θα ταξιδέψει στα ακριτικά νησιά της Καρπάθου και Κάσου με τη σύμπραξη του ΓΕΝ/ΓΕΕΘΑ, προκειμένου να προσφέρει ακόμη μια φορά, εθελοντικά, τις υπηρεσίες του, με ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις προληπτικής ιατρικής και ενημέρωσης σε μικρούς και μεγάλους.
Στο κλιμάκιο συμμετέχουν γιατροί όλων των ειδικοτήτων από τα νοσοκομεία του ΕΣΥ και ιδιώτες: ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ, ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ, ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ, ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ, ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ.

Αγκαλιάζοντας με αγάπη όλες τις πληθυσμιακές ομάδες, οι Εθελοντές Ιατροί θα παρέχουν υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης, αιματολογικές εξετάσεις, εμβολιασμούς στον παιδικό πληθυσμό και ψυχολογική στήριξη και ενημέρωση, σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η «Ανοιχτή Αγκαλιά», μη λησμονώντας τις ανάγκες των παιδιών σε ψυχαγωγία και παιγνίδι θα χαρίσει, όπως πάντα, στιγμές γέλιου με παράσταση clown, διαδραστικά παιγνίδια και προσφορά δώρων στα παιδιά, που θα παρακολουθήσουν τα ψυχαγωγικά δρώμενα.

Η πολύπλευρη αυτή Προσφορά της Οργάνωσης Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & του Υπουργείου Παιδείας Πολιτισμού και Θρησκευμάτων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου