Αθλητικά

Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ.: Εκλογές στις 9 Ιουνίου

Με ανακοίνωση η Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. γνωστοποίησε ότι την Κυριακή 9 Ιουνίου θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, που θα οδηγήσει τον σύλλογο στα επόμενα δύο χρόνια.
Αναλυτικά:
«Η Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. Κω ενημερώνει ότι στο συμβούλιο της 13/5/19 αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
1. Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. ο απολογισμός, οικονομικός και αγωνιστικός, της χρονιάς που ολοκληρώθηκε.
2. Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση στις 9/6/20019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου Πυλίου.
3. Αποφασίστηκε μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την επόμενη διετία.
4. Υποψηφιότητες για μέλη στο νέο Δ.Σ. θα υποβάλλονται έως 7/6/2019 στον γραμματέα του Δ.Σ. και στα τηλέφωνα 6947405988 και 6994311432.
5. Αποφασίστηκε η εγγραφή μελών με ετήσια συνδρομή, λεπτομέρειες και όρους της οποίας θα παρουσιαστούν στην γενική συνέλευση».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου