Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στην Πλατεία Δημαρχείου στη Ρόδο στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο για την ένδοξη Μακεδονία μας.

Οφείλουμε όλοι να είμαστε παρόντες στη μεγάλη αυτή εκδήλωση του Ελληνισμού για να διατρανώσουμε προς κάθε κατεύθυνση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Το όνομά της ΔΕΝ εκχωρείται, παραχωρείται, δανείζεται, χρησιμοποιείται από κανένα μη Έλληνα και φυσικά και από το κρατίδιο των Σκοπίων. Δεν μπορεί να υπάρχει η λέξη «Μακεδονία» στο όνομά του.

Καλούνται όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες στη Ρόδο να παραστούν και να δώσουν εθνικό παλμό στο συλλαλητήριο. Το συλλαλητήριο είναι ακομμάτιστο και μόνο ελληνικές σημαίες και λάβαρα συλλόγων επιτρέπονται.

  • Προσκαλούμε κάθε τοπικό σύλλογο/ φορέα της νήσου Ρόδου να συμμετάσχει εθελοντικά αυτήν την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας στην Πλατεία Δημαρχείου (Πλατεία Ελευθερίας 1, Μανδράκι) στη Ρόδο στις 19:30.

 

 

Οι σύλλογοι – φορείς που επιθυμούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο παρακαλούνται έγκαιρα να συμπληρώσουν τη φόρμα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/ndHiTy8iOIo4su6S2

Σας ευχαριστούμε.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ