Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Ορφέα ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2018-2018.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επικεντρωθεί στις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ και ήδη έχουν ανακοινώσει την παραμονή στο έμψυχο δυναμικό τους των Βασίλη Τσακίρη, Τσοβαλίν Λόσε, Παντελή Καμπούρη, Χρήστου Κώστα, Χρήστου Στεργιόπουλου, Βασίλη Λουκίσσα, Θεόφιλου Τσικούρη και Αντώνη Αντωνιάδη.
Τώρα ο σύλλογος της πόλης μας, προχώρησε σε ακόμα τέσσερις ανανεώσεις συμβολαίων, επισημοποιώντας την παραμονή των Μπιλιά, Δραγατάκη, Μαχραμά και Γιαννόπουλου με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τους αθλητές Νίκο Μπιλιά, Φώτη Δραγατάκη, Γιώργο Γιαννόπουλο και Παναγιώτη Μαχραμά, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».
Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, συνεχίζονται και άμεσα αναμένονται και νέες ανακοινώσεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ