Ενεργοποιούνται στην ομάδα της Ασπίδας Σαλάκου ενόψει της συμμετοχής του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Μετά από την ανακοίνωση του Δ.Σ. με πρόεδρο τον Σπύρο Βαγιανάκη και την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, οι «κιτρινόμαυροι» καλωσόρισαν τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τους, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το διοικητικό συμβούλιο της Ασπίδας Σαλάκου καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας τα νέα του μέλη Νεόφυτο Νικηταρά, Σάκη Νέγκα, Μιχάλη Πολυχρόνη, Παντελή Ζουρούδη, Μιχάλη Χρήστου, Παναγιώτη Χρήστου, Θανάση Παπαθεοδώρου και Κώστα Σβουράκη. Όλοι μαζί θα επιδιώξουν μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουν να κρατήσουν ψηλά την Ασπίδα Σαλάκου, η οποία φέτος επέστρεψε στη Β’ Κατηγορία».
Τώρα όσον αφορά στην υλοποίηση του προγραμματισμού του συλλόγου για την νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει άμεσα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο προπονητής Βαγγέλης Χατζηαντωνίου έχει παραδώσει την έκθεση του στην διοίκηση και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, αλλά και με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ