ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόεδρος στο Κ.Ε.Ι.Ρ. ο Ντουρουτλής

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΠΠΑΣΙΑ (4)

Με νέα διοί­κηση θα πορευ­θεί το Κέντρο Εκπαι­δεύ­σεως Ιππα­σίας Ρόδου από δω και στο εξής, καθώς στη θέση του προ­έ­δρου βρί­σκε­ται πλέον ο κ. Μάκης Ντου­ρου­τλής, ο οποίος εδώ και καιρό στη­ρί­ζει, τόσο τον σύλλογο, όσο και το άθλημα της ιππα­σίας στο νησί μας. Ο ίδιος σε απο­κλει­στι­κές του δηλώ­σεις στη «δσπορ», ανέφερε:

«Τον τελευ­ταίο καιρό ασχο­λού­μαι με το άθλημα της ιππα­σίας. Το βλέπω με πολύ αγάπη και έχω δια­πι­στώ­σει ότι δεν έχει καμία σχέση με τα υπό­λοιπα αθλή­ματα. Θεωρώ ότι οι κόποι μου και ο χρόνος που αφιε­ρώνω στην ιππασία θα αντα­μει­φθούν. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για δώσω ώθηση στον άθλημα της ιππα­σίας στο νησί μας, γιατί υπάρ­χουν πολύ σημα­ντι­κοί αθλητές και μεγάλα ταλέντα που αξίζουν την στήριξη όλων. Η ιππασία πιστεύω ότι είναι από τα υγιή αθλή­ματα».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.