Παρελθόν από τις τάξεις του Ηρακλή Θεσσαλονίκης αποτελεί ο Παντελής Αθανασίου. Ο Ρόδιος ποδοσφαιριστής έλυσε την συνεργασία του με τον «γηραιό» λόγω ενός προσωπικού του προβλήματος και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον ιστορικό σύλλογο στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Football League.
Ο έμπειρος μεσοαμυντικός με ανάρτησή του στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε στην ομάδα, αναφέροντας ότι ήταν τιμή του που ήταν αρχηγός και μέλος του ιστορικού Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά:
«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκα σε αυτόν το μεγάλο κι ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Ηρακλής, τιμή μου που ήμουν αρχηγός και αγωνίστηκα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα σαν τον ιστορικό Ηρακλή. Ένα προσωπικό θέμα δεν θα με αφήσει να συνεχίσω και να βοηθήσω σε αυτήν την προσπάθεια που κάναμε από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Είμαι περήφανος που βγήκαμε πρωταθλητές αν και πολλοί, είναι η αλήθεια, δεν μας πίστεψαν στην αρχή, εγώ όμως πίστευα σε αυτήν την ομάδα και τα καταφέραμε. Όλοι βάλαμε ένα λιθαράκι για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε από τους προπονητές, τους φροντιστές, τους μασέρ, τους γιατρούς, τους παίκτες που είναι τώρα και αυτούς που έφυγαν, από την διοίκηση που κάνει μεγάλη προσπάθεια και τέλος, αυτός ο κόσμος που είναι η δύναμη του, αυτός που σε κάθε παιχνίδι μας έσπρωχνε στην νίκη όταν εμείς δεν είχαμε δύναμη, ο κόσμος είναι η δύναμη σε αυτήν την ομάδα.
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να τελειώσω αυτό το υπέροχο ταξίδι αλλά είμαι πεπεισμένος και σίγουρος για αυτά τα παιδιά και για όλους όσους απαρτίζουν αυτό το σύλλογο ότι θα καταφέρουν να τελειώσουν την δουλειά που ξεκινήσαμε και θα πετύχουμε τον στόχο που θέσαμε όλοι μαζί. Η σκέψη μου θα είναι σε εσάς μάγκες μου κάθε Κυριακή, είμαι ένας από εσάς, έκανα μόνο φίλους εδώ, κρατάω τις καλές στιγμές που πιστεύω ήτανε περισσότερες από τις κακές.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά τους ανθρώπους της διοίκησης γιατί μου φέρθηκαν άψογα αλλά δεν το κάνω ονομαστικά για να μην ξεχάσω κάποιον, αυτόν που θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ είναι ο κ. Τάσος Κατσαμπής γιατί είναι ο άνθρωπος που σου λύνει όλα τα προβλήματα στην ομάδα και με κατάλαβε στο πρόβλημά μου.
Τιμή μου που ήμουν αρχηγός και μέλος αυτού του ιστορικού συλλόγου( Ηρακλής)
Με εκτίμηση Παντελής Αθανασίου».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ