ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετά τον Δ. Γάκη ο Τσιρώνης: Άλλο παίρνει χρήματα η εφορία, άλλο η κατάσχεση

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Τσιρώνης

Δεύτερο κρούσμα ερμη­νείας για τις κατα­σχέ­σεις από κυβερ­νη­τικό στέ­λε­χος κατα­γρά­φηκε το μεση­μέρι της Μεγάλης Τετάρ­της με τον ανα­πλη­ρωτή υπουργό Αγρο­τι­κής Ανά­πτυ­ξης να δηλώνει ότι αυτό που κάνει η εφορία με τα χρήματα στους λογα­ρια­σμούς των οφει­λε­τών «δεν είναι κατά­σχεση λογα­ρια­σμού νομικά γιατί κατά­σχεση σημαί­νει ότι βγαίνει μια δικα­στική πράξη».

Ένα 24ωρο νωρί­τερα ο βου­λευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ Δημή­τρης Γάκης είχε χαρα­κτη­ρίσε τις κατα­σχέ­σεις «αφαί­ρεση χρη­μά­των από λογα­ρια­σμούς».

«Προ­φα­νώς όταν χρω­στάει κάποιος πρέπει κάπως και η πολι­τεια να τα παίρνει» πρό­σθεσε ο κ. Τσι­ρώ­νης μιλώ­ντας στο ΣΚΑΪ προ­σθέ­το­ντας ότι «υπάρχει ο λογα­ρια­σμός ο ακα­τά­σχε­τος ώστε να προ­στα­τευ­θούν οι οικο­νο­μικά ασθε­νέ­στε­ροι».

«Δεν είναι κατά­σχεση;» ρώτησαν οι δημο­σιο­γρά­φοι, «πέστε το όπως θέλετε» απά­ντησε ο κ. Τσι­ρώ­νης.

Σημεί­ωσε, τέλος, ότι αυτό που συμ­βαί­νει είναι «μπαί­νουν 2.000 ευρώ από τον μισθό μου, χρωστάω 1.500 στην εφορία και μου τα παίρνει».

Πηγή: protothema.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.