Άμεσα δρομολογούνται οι εξελίξεις στην ομάδα του Αστέρα Μασάρων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει τον σύλλογο να επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Οι Μασαρενοί με επίσημη ανακοίνωσή τους, γνωστοποίησαν ότι στις 15 Απριλίου θα γίνει η γενική συνέλευση του συλλόγου, με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη, με σημαντικότερο όλων την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Αναλυτικά:
«Σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό και μετά από απόφαση του Δ.Σ. καλούνται τα μέλη της ομάδος και οι φίλαθλοί μας στην Γενική Συνέλευση την 15η Απριλίου και ώρα 11:00 στην αίθουσα του παιδικού σταθμού στ’ Αλώνια, προκειμένου να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς αλλά και για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.
Θέματα ημερησίας διάταξης:
1)Αγωνιστικός απολογισμός.
2)Οικονομικός απολογισμός.
3) Συντήρηση πλαστικού τάπητα και αντικατάσταση προβολών φωτισμού.
4)Ημερομηνία εκλογών.
5)Διαφορά θέματα – Ανακοίνωσης».
Ταχεία ανάρρωση σε Διονυσακόπουλο
Άτυχος στάθηκε ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Μασάρων Δημήτρης Διονυσακόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε στους χιαστούς και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο αθλητής υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του, με τον σύλλογο να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση, με την οποία του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση:
«Ο Αστέρας Μασάρων εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Διονυσακόπουλο ο οποίος υποβλήθηκε σήμερα (σ.σ. Μεγάλη Τρίτη) σε εγχείριση χιαστών. Η εγχείριση ήταν επιτυχής και πλέον τον περιμένουμε να επιστρέψει δυνατότερος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ