Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, θα διεξαχθεί σήμερα στις 15:30 στο γήπεδο Μαριτσών με τον τοπικό Ηρακλή να υποδέχεται τον Ποσειδώνα Καρπάθου.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχοντας πετύχει σημαντικές νίκες που τους επέτρεψαν να ανέβουν στην 12η θέση του πίνακα, έξω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Αυτό που θέλουν στο σημερινό παιχνίδι είναι να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στην συλλογή τους, απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, έτσι ώστε να απομακρυνθούν και άλλο από την ζώνη του υποβιβασμού, όπως αποκάλυψε με τις ακόλουθες δηλώσεις στην «δσπορ», ο προπονητής Γιώργος Σαββιδάκης:
«Αυτό που θέλουμε στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης, προκειμένου να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα που έχουμε στις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά και να δώσουμε συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις.
Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης που θα μας απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού».
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο γήπεδο Μαριτσών, με τον νεαρό τεχνικό, μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα, να επικεντρώνεται σε ασκήσεις τακτικής, σε τελειώματα και στημένες μπάλες, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Πάντως, ο Γιώργος Σαββιδάκης δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, καθώς δύο έχουν τεθεί εκτός πλάνων και ακόμα ένας είναι αμφίβολος.
Ο νεαρός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Σάββα Κούρο και Σταύρο Γιαννακόπουλο που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ αμφίβολος είναι ο Γιώργος Μπιλιάς που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν από την σέντρα.
Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι στην διάθεση του νεαρού τεχνικού για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στην αποστολή του Ηρακλή θα βρίσκεται και ο Σάββας Πετρίδενας για ψυχολογικούς λόγους, αφού ακόμα είναι ανέτοιμος να αγωνιστεί, έπειτα από τον τραυματισμό του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ