Στις επίσημες υποχρεώσεις του στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, επιστρέφει σήμερα ο Διγενής. Οι Κοσκινιάτες του Σάσα Γιόνοβιτς θα φιλοξενηθούν στις 13:30 στο γήπεδο της Σύμης από τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο στο πλαίσιο τις 16ης αγωνιστικής.
Μοναδικός στόχος των φιλοξενούμενων είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, που θα τους διατηρήσει στην διεκδίκηση του τίτλου και της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία.
Φυσικά οι Κοσκινιάτες γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, ωστόσο, θεωρούν ότι αν αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, τότε εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το νικητήριο αποτέλεσμα.
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Διγενή για την σημερινή αναμέτρηση, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο γήπεδο Κοσκινού.
Ο Σάσα Γιόνοβιτς έπειτα από το απαραίτητο ζέσταμα, έδωσε εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, όπως και τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.
Το ευχάριστο για τον νεαρό τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών και όλοι είναι στην διάθεσή του, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Η αποστολή του Διγενή θα αναχωρήσει για την Σύμη, σήμερα το πρωί, ακτοπλοϊκώς.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ