ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Τσιάρας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κώστας Τσιάρας

Θετικός στον κορω­νοϊό βρέθηκε ο υπουρ­γός Δικαιο­σύ­νης Κώστας Τσιάρας όπως ανα­κοί­νωσε την Τρίτη.

Όπως διευ­κρί­νισε σε ανάρ­τησή του στο twitter, βρέθηκε θετικός μετά από μοριακό έλεγχο που έκανε και τώρα είναι σε καρα­ντίνα.

O κος Τσιάρας γνω­στο­ποί­ησε ότι χάρη στον εμβο­λια­σμό του έχει εξαι­ρε­τικά ήπια συμ­πτώ­ματα ενώ ακο­λου­θώ­ντας το υγειο­νο­μικό πρω­τό­κολλο θα ασκεί τα καθή­κο­ντά του εξ απο­στά­σεως.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.