Το ερώτημα πώς είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται η ΕΥΠ για την παρακολούθηση άλλων κομμάτων διατύπωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης ενόψει της Ώρας του Πρωθυπουργού, κατά την οποία ο κ. Τσίπρας αναμένεται να κάνει ειδική αναφορά στο όνομά του.

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, συμφερόντων του Κώστα Βαξεβάνη, που έκανε λόγο για επικοινωνία του με σεσημασμένο και ρουσφέτια σχολίασε πως η υποκλοπή δείχνει το παρακράτος Τσίπρα – Καμμένου – Βαξεβάνη.

«Έχω υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση θα φτάσω μέχρι τέλους, θα λογοδοτήσει ο Βαξεβάνης, δεν θα τη γλιτώσει» δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Όλοι οι βουλευτές συνομιλούμε στο τηλέφωνο με εκατοντάδες πολίτες, ενίοτε δεχόμαστε και παράλογα αιτήματα, μπορούμε να γνωρίζουμε και να ζητάμε το ποινικό μητρώο και τη δραστηριότητα του καθενός;» διερωτήθηκε ο γραμματέας της ΝΔ, ενώ κατηγόρησε την εφημερίδα Documento ότι καθοδηγείται απευθείας από το Μαξίμου.

Ο κ. Αυγενάκης είπε ότι επρόκειτο για μια τηλεφωνική συνομιλία ολίγων δευτερόλεπτων με έναν άνθρωπο για μια ιδιωτική υπόθεση και έθεσε το ερώτημα «είναι δυνατόν να έπαιρνα δώρο ένα πουκάμισο κάνοντας ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο όπως γράφει ο κ. Βαξεβάνης;»

Ο Τσίπρας στον Αυγενάκη: Κάτσε κάτω τώρα εσύ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός αναφερόταν στον γραμματέα της Πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη και στο δημοσίευμα σχετικά με συνομιλίες που φέρεται να είχε με ποινικούς κρατούμενους.

Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε την αντίδραση του κ. Αυγενάκη που φώναζε από τα έδρανα, με τον Πρωθυπουργό να του λέει: “Κάτσε κάτω τώρα εσύ, κάτσε κάτω”.

Δείτε το βίντεο:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ